lunes, 29 de diciembre de 2014

És l'hora dels adéu!

Ha arribat el moment de concloure el nostre treball de camp sobre l'observació dels insectes Pal durant un període de dos mesos. Podem afirmar clarament que ha estat una activitat molt motivadora i enriquidora, ja que vam partir d'un nivell molt bàsic, i això, ha permès un gran aprenentatge i un ampli ventall de preguntes i respostes molt interessants.

Primerament però, ens vam plantejar quins objectius voldríem que assolissin els alumnes amb la pràctica dels insectes Pal a l'aula. És a dir, ens plantegem primer què volem que aprenguin i, a partir d'aquí, ens comencen a sorgir dubtes i preguntes que hem anat resolent al llarg de la pràctica.

Les preguntes han estat el repte principal del nostre treball, ja que teníem la por de crear un bloc molt teòric i poc pràctic i significatiu. En aquest cas, ens havíem de posar a la pell dels alumnes i establir un diàleg amb els coneixements previs, per no basar-nos únicament amb fonaments científics.

Tot i aquestes petites dificultats, creiem que podem concloure aquest bloc contentes i orgulloses de la nostra feina, col·laboració i treball en equip. Ha estat una tasca de gran aprenentatge i molt constructivista, perquè el nostre diàleg ha anat progressant positivament i, finalment n'hem extret un bon resultat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario