jueves, 16 de octubre de 2014

INTRODUCCIÓ

Benvinguts companys i companyes,

Som la Maria Duelo, l'Anna Oriol i la Mireia Vall estudiants deL tercer curs del Grau d'Educació Primària de la Universitat Ramon Llull (Blanquerna, FPCEE). Aquest treball forma part de l'assignatura de Ciències Experimentals II i tractarem la vida dels éssers vius, més concretament, els insectes pal a partir de l'observació i la formulació de preguntes que promoguin un debat personal, per tal de poder aprofundir en la matèria. 


Comencen doncs aquest projecte titulat "els èssers vius" on observarem durant un periode determinat com es comporten aquests insectes; com evolucionen, què mengen, quin és el seu habitat, etc. Aquest procés es durà a terme a l'aula del laboratori de la Universitat on hem preparat, abans de portar els insectes, un terrari adequat a les seves necessitats bàsiques amb un clima favorable per tal de construir un habitat semblant al seu.


Després de molts esforços per fi ja tenim els nostres insectes pal. En aquest bloc us anirem mostrant el procés d'aquests. Veurem el procés de 10 insectes, però val a dir que tenim una gran quantitat d'ous, així que esperem veure el naixement d'alguns i poder crear una familia més gran. Us anirem explicant...

Aquí us adjuntem les primeres fotografies...

DIA 17/10/2014
Primer dia en el seu nou hàbitat






































Un cop tot llest! Molt contentes de tenir-los ja al laboratori amb nosaltres. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario